Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Orezul se spala si se lasa la umflat.
Intre timp pregatim legumele, ceapa se taie marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mica.
Intr-o oala masuram 4 cani jumatate de apa, pune cateva picaturi de ulei, sare si piper. Cand e aproape sa clocoteasca punem legumele, ciupercile si morcovul.
Dupa primele clocote rasturnam orezul, iar la cateva minute 2-3 punem si sucul de rosii.
Lasam sa dea cateva clocote bune si apoi bagam la cuptor.
Timpul de facere variaza de la cuptor la cuptor, cel mai bine e sa verificati din cand in cand.
1
se poate adauga si verdeata
2
puteti pune mai multa sare pentru a compensa dulceata porumbului
3
nu este nevoie sa finalizati procesul in cuptor, se face foarte bine si pe aragaz
4
daca nu aveti ciuperci la conserva, le pregatiti dinainte, curatandu-le si lasandu-le sa dea un clocot doua
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult